Spa, pool & prydbassiner

Spa og pool – fra idé til færdig løsning

Spa & Pool Teknik er specialister i etablering af spa- og poolbassiner – fra indledende rådgivning over projektering til aflevering af færdig løsning. En færdig løsning inkluderer desuden gravearbejde, støbning og ilægning af folie og montering af filteranlæg. Og ønsker du en pool med fliser er det også en mulighed. Vi arbejder naturligvis også for større svømmehaller, fitnesscentre og andre professionelle, der ønsker effektive pool- og spaløsninger.

Også spa, pool og prydbassiner i haven

Vi har stor erfaring i at projektere spa-, pool- og prydbassiner udendørs på terrasser og i haver, således at det er smukt integreret i de omkringliggende omgivelser. Lad os komme med nogle uforpligtende idéer til den bedste placering.

Spejl- og prydbassiner til virksomheder

Mange virksomheder har inden- eller udendørs spejl- eller prydbassiner, som skaber et smuk og harmonisk miljø. Lad os komme med nogle uforpligtende idéer til den smukkeste løsning.

Vi sikrer at din løsning kører perfekt!

Det er vigtigt at vedligeholde en spa- og poolløsning, så du ikke bruger unødige penge på energi, kemi eller reparation. Vi foretager tilstandsrapport af din spa- og poolløsning, hvor vi giver forslag til bl.a. energioptimering samt visuel og mekanisk gennemgang af alle områder. Desuden rådgiver vi om korrekt dosering af kemi for at opnå størst velvære for hele familien.

Kontakt Spa & Pool Teknik

Spa & Pool Teknik

  • v/ Søren Madsen
  • Industrivej 32, 6840 Oksbøl
  • CVR: 36636955

Spa & Pool Teknik